Agencija BH Fotografi


Profesionalni fotografi za kreativnu industriju


Ova sekcija omogućava pravnim i fizičkim licima iz kreativne industrije da dođu do istaknutih i priznatih članova Udruženja s lakoćom, prema lokaciji i specijalnosti u fotografiji. Oni su aktivno plasirani u zajednici, a dozvoljavamo članovima s više usmjerenja u fotografiji da postavljaju do 3 portfolija - svaki prilagođen na određeni aspekt rada. Ovo je jedinstvena prilika za rast vašeg poslovanja, omogućava nam da pokažemo vaše najbolje radove kreativnoj industriji.

Pružamo pomoć, smjernice i ažurirane pravne i poslovne informacije. Članove obavještavamo o njihovim pravima i pravima drugih s kojima mogu stupiti u kontakt u toku obavljanja naručenih radova.

Pružamo papirologiju, predloške pisama, obrasce i smjernice. Članovi mogu dobiti savjete o pitanjima ugovora, neplaćanja računa, autorskih prava, licenciranja i korištenja i, ako je potrebno, biti u kontaktu s našim stručnjacima za intelektualno vlasništvo prema unaprijed definisanoj stopi.

Udruženje okuplja profesionalce i pruža zajedništvo koje do danas nije bilo dostupno u BiH. Mi promovišemo najviše nivoe postignuća i lobiramo za interese naših članova na svim nivoima.

Želimo ponuditi tržištu upečatljivije, uvjerljive i autentične fotografije. Fotografije koje pričaju priču, koje vas prisiljavaju da se zaustavite i razmišljate, koje probude u vama emocije ili vas navedu da ponovno proživite neke trenutke.


Registracija pravnih i fizičkih lica je besplatna. Samo registrirana pravna i fizička lica mogu angažovati fotografe/fotoreportere preko sekcije Agencija BH Fotografi.

 


© 2018 BH fotografi

Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole.