Partnerstvo sa Refot BH

 
 

S ponosom predstavljamo da je Udruženje BH FOTOGRAFI ostvarilo partnerstvo sa kompanijom Refot BH, koja je ujedno i predstavnik Nikona u Bosni i Hercegovini.

Cilj našeg partnerstva je međusobna podrška. Partneri zajedno sa Udruženjem BH FOTOGRAFI doprinose poboljšanju i promociji profesionalnih standarda fotografske industrije u Bosni i Hercegovini. Također su u mogućnosti da promovišu relevantne proizvode, usluge i nude profesionalne angažmane našim članovima.

Refot BH je pokrenut od kompanije RefotB koja je osnovana 1990. godine s primarnim ciljem uvoza i distribucije foto-opreme. Jedan od prvih brendova čiji uvoz je pokrenula ova kompanija jeste Nikon a slijedili su Profoto, Manfrotto, SanDisk, Lowepro... Proširenjem na tržišta regiona pokrenute su još tri firme: RefotBH, RefotM kao i FTG Distribucija a zatim i maloprodaje Yellow store, kao jedinstveno mjesto na kojem će ljubitelji kvalitetne opreme moći da nađu sve što im je neophodno.

Ovo su pogodnosti koje Refot BH nudi članovima Udruženja BH FOTOGRAFI:

- Popust na kupovinu Nikon fotoaparata, objektiva, bliceva i ostale dodatne opreme (filteri, baterije, zonerice, poklopci objektiva, punjaci baterija)
- Popust na kupovinu Lowepro torbi
- Popust na kupovinu Manfrotto tripoda, monopoda, ruksaka, torbi, pozadina
- Popust na kupovinu Zhiyun gimbala/stabilizatora i dodatne opreme za njih
- Popust na kupovinu Saramonic mikrofona
- Popust na kupovinu Insta360 akcionih kamera i opreme za njih

Njihove artikle možete vidjeti na web stranici Yellow store.