Poziv za prijem u članstvo novih članova

 
 

Udruženje BH FOTOGRAFI raspisuje poziv za prijem u članstvo novih članova: fotografa i fotoreportera.

Poziv za prijem u članstvo je objavljen na zvaničnoj web starnici Udruženja, te će biti otvoren 31 dan od dana objave tj. od 01. januara do 01. februara 2022. godine.

Udruženje BH FOTOGRAFI je neprofitna organizacija koja okuplja fotografe i pruža zajednicu koja do sada nije bila dostupna u Bosni i Hercegovini. Radimo na očuvanju i razvoju bh. fotografije, promociji visokih profesionalnih, etičkih i umjetničkih standarda u fotografiji i usklađivanju domaćeg standarda sa svjetskim. 

Osnovano je s ciljem promicanja, razvijanja i unapređenja fotografije i autorskih prava fotografa u Bosni i Hercegovini, te zastupanja interesa naših članova u međunarodnoj fotografskoj zajednici kako bi zaštitili svoje interese i prava na nacionalnom i međunarodnom nivou.

Bilo da ste osoba sa dugogodišnjim iskustvom u fotografiji ili početnik, naći ćete nivo članstva koji vam odgovara. Ukoliko samo cijenite ljepotu i vještinu iza sjajnih fotografija ali ne radite u fotografskoj industriji ili ne želite da postanete profesionalci budite Prijatelj Udruženja. Bićete u kontaktu sa onim što se dešava, imaćete priliku da od profesionalaca tražite mišljenje ili neke povratne informacije o fotografiji.

Udruženje BH Fotografi okuplja pored fotografa početnika i fotografe sa dugogodišnjim iskustvom. Među našim članovima imamo jako uspješne i priznate fotografe i fotoreportere, njihovi radovi su pored Bosne i Hercegovine prepoznati i priznati na međunarodnoj fotografskoj sceni.

Ovdje možete vidjeti detalje o pogodnostima i uslovima članstva.