Partnerstvo sa PHOTOPIA Hamburg

 
 

S ponosom predstavljamo da je Udruženje BH FOTOGRAFI ostvarilo partnerstvo sa sajamskom kućom Hamburg Messe (Hamburg Messe und Congress GmbH) koja je organizator međunarodnog sajma fotografske industrije PHOTOPIA Hamburg.

Umjetnost i poslovanje fotografa u svijetu uz nove tehnologije se razvija i ovo partnerstvo našim članovima omogučava da budu u toku sa novim tehnologijama i standardima fotografske industrije u svijetu. Kroz određene pogodnosti za naše članove ovo partnerstvo je prilika za unaprijeđenje vještina i poboljšanja načina rada i poslovanja članova Udruženja BH FOTOGRAFI. Vjerujemo da će ovo ujedno doprinjeti i razvoju fotografske industrije u Bosni i Hercegovini.

Već treći put fotografska industrija slavi „Festival of Imaging“, a Hamburg postaje odredište za svijet fotografije i videografije. PHOTOPIA Hamburg će se održati od 21. do 24. septembra 2023. godine u Hamburgu.

Ove godine će se na PHOTOPIA Hamburg po prvi put održati B2B dan koji će stručnoj publici ponuditi ekskluzivnu priliku za umrežavanje. Govornici poput Esther Haase ili Michaela Martina zainteresiranima će dati detaljan uvid u svoj rad, dok će se stručnjaci iz glavnih tehnoloških segmenata predstaviti na pozornici pod sloganom „Beyond the Photoverse“ u raspravi o fotografiji pred tehnolškim izazovima kao što su NFT, AI, Web3, Metaverse i Crypto.

Ovogodišnja PHOTOPIA nudi više nego dovoljno inspiracije i inovacija. A također neće nedostajati niti dobre zabave!

Više pogledajte na web stranici PHOTOPIA Hamburg.

PHOTOPIA Hamburg